Våra skådespel

Gå in i en annan värld…

 

Labyrinten

Drömmer du om 1700-talet, medeltiden, det gamla Japan,
en bortglömd sagotid då det ännu fanns drakar, då magiker kämpade
för gott och ont med besvärjelser och förbannelser,
och älvor och alver vandrade i skogarna?
Ville du vara prinsessa vid ett stort hov, ville du lära känna vackra och spännande vampyrer, gå på röda mattan i Hollywood, du, en elegant filmstjärna?
Vill du lösa mordfall och deckarmysterier, kontrollera en hel stad som kallblodig maffiaboss och styra ett land som mäktig drottning?
Vill du se in i framtiden, avslöja gåtfulla hemligheter, ha magiska gåvor?
Stå på scen, spela Julia som väntar på sin Romeo, En Midsommarnatts Dröm,
världens roligaste pjäser, och de sorgliga?
På Girls’ Camp blir dagdrömmar verklighet. Vi skapar levande, magiska världar som du får gå in i – där du får vara det du drömmer om!

 

Skådespel

 


Vi kallar de levande, magiska världarna för skådespel, eftersom de är levande teater, men inte bara för att titta på utan för att gå in i och ändra på och spela med i om du vill. Skådespelen är äventyr men de är också levande världar som du är med och skapar.

HARRY POTTER, TWILIGHT, OS I KONSTIGA SPORTER, MAGIKER, FASTER AGATA ÄR DÖD!, MODEVISNING FRÅN 1900-TALET, MAFFIA och DROTTNINGEN AV ÄLVALAND är några av alla våra skådespel, en del av dem kan du se bilder från på förstasidan. Här kan du läsa om några av de andra: 

 

Tre magiska folk, älvor, människor och troll, strider sedan urminnes tider….men kanske kan sju barn av varje folk: en stigfinnare, en bard, en krigare, en hantverkare, en magiker, en läkekunnig och en tjuv hela de orätter som begåtts och bringa fred – men inte utan att lösa RINGARNAS GÅTA

VM I BUS får du träffa Bus-Petra,  ett expert-busfrö – och en odräglig odåga enligt urtråkige Magister Krister som är expert på skalbaggar! Bus och Bus-Petra är det värsta han vet, och nu tänker han sig att ni ska få en dubbel-extra-lång lektion i Skalbaggskunskap medan Bus-Petra står ordentligt i skamvrån, där hon hör hemma! Åtminstone stod hon där sist Magister Krister vände ryggen till….

AGAPA KLISTER har ett antal mystiska brott hänt i den sömniga staden Toxford. Du måste samla tillräckligt med ledtrådar för att lösa de kluriga mysterierna, helst innan de snorkiga och otrevliga Scotland Yard kör iväg dig från stan…

En hemlighet som har varit begravd i tusentals år kommer i dagen….Men någon är beredd att ta till alla medel för att hindra att den läcker ut. Hemligheten hamnar i dina händer i KLEOPATRAKODEXEN! Så vad betyder de mystiska tecknen på papyrusrullen, vad är så farligt att skoningslösa affärsmän gör allt för tysta den enda som kan tyda dem? …Tysta henne – och dig!!

I KEJSARINNAN OCH IMPERIET har den japanska kejsarfamiljen fallit i vanära och tvingats avsäga sig tronen, och nu börjar ett farligt spel mellan sex mäktiga hus om vem som ska beträda Himmelens tron och bära Diamantkronan. Som adelskvinna i ett av de sex husen måste du använda all din intelligens och hänsynslöshet för att med hjälp av lönnmord, handel och krig överleva och till sist vinna kronan– men räcker list för att styra ett folk? Två prästinnor vid Solens Tempel har något att säga till om i saken, men vad? Och vem är det vita Oraklet som driver omkring längs landsvägarna och erbjuder sina dubbeltydiga råd till alla som vill lyssna?

I RONJA RÖVARDOTTER trotsar du vildvittror och rumpnissar och grådvärgar och De fruktansvärda Underjordiska för att få pappa Mattis att komma ihåg något han längesen glömt…

I POCAHONTAS måste du återberätta skogens och vildmarkens sagor, sagor som gått förlorade, för att kunna återfinna din indianstams förrymda själsdjur…

 

Bygg upp din egen värld på månen i MÅNENS HÄRSKARE, få igenom din vilja som representant för en planet i GALAKTISKA UNIONEN, jaga utomjordingar i ARKIV X, skapa ditt eget mästerverk under ledning av Pablo Picasso och andra besvärliga konstnärer i UTAN TITEL, och gör ett kungligt besök hos DROTTNINGEN AV SABA!

Här är namnen på fler av våra skådespel:

 

ADVENTURE CAMP OCH TEEN CAMP

 

MYSTERIET PÅ GREVEHOLM 

VALKYRIA

HÄXA

THE GLOBE THEATRE ANNO 1600 (“SHAKESPEARELEKEN”)

CABARET

VASALISA DEN KLOKA

JULIA! (MUSIKAL)

DET EVIGA

HETA NYHETER!

DAMEN MED NÄCKROSEN

HOLLYWOOD

 

ADVENTURE CAMP

 

PRINSESSA 

ATLANTIS (Ny!)

PIRATDROTTNINGENS Ö

SIBYLLAN OCH BARNAGUDINNAN (Ny!)

VIMMERBY

SJÖRÖVAR-FABBE

MASKERAD

CIAO MONTE CARLO!

DET STORA KAFFEREPET

GULDET I DAWSON CITY

CAMELOT

JAKTEN PÅ DEN MAGISKA SPIKEN

JORDEN RUNT PÅ 80 DAGAR

 

TEEN CAMP


FRÖKEN JULIE, HEDDA GABLER (Ny!)

STOCKHOLM -42 (Ny!)

KÄRA RIKA FAMILJ (Ny!)

PAPARAZZI (Ny!)

TROJA (Ny!)

ORLANDO (Ny!)

LÅTSKRIVARWORKSHOP (Ny!)

KUBAKRISEN (Ny!)

 

LABYRINTEN

COMEDY BATTLE

KÄNDIS-BINGO

STYLE

SCENSKOLAN

MIN STAD

DEN EGENTLIGA HISTORIEN

I DID IT MY WAY